Home » Missie

Het is onze missie – om het merk Relax Company – sterk te maken als oprichters van meerdere succesvolle badjassenlabels. Met grote passie werken wij op ons kantoor en magazijn van ca. 1200 m2 dagelijks conceptueel en strategisch aan uitbreiding van ons merkenportfolio. Wij durven te zeggen dat wij met meerdere online webwinkels in badjassen binnen Europa te zeggen dat wij voldoende expertise te hebben om ook het label ‘Relax Company’ met een duidelijk identiteit te lanceren.

Waar onze andere badjasmerken zich voornamelijk onderscheidde door de prijs-kwaliteit verhouding & het kleurenspectrum, ligt de nadruk bij de ‘Relax Company’ meer op de beleving en de momenten die we willen creëren wanneer u de zachte badjassen van ‘Relax Company’ draagt. In deze hectische wereld worden we steeds bewuster en in het logo hebben we om deze missie visueel weer te geven een Boedha geplaatst.

Het nemen van tijd voor u zelf, even niets doen en alles van u af laten glijden zorgt voor een goede gezondheid & een gelukkig leven. De natuur is onze inspiratiebron. De eerste badjassenlijn uit de Relax Company is reeds geboren en er volgen er op korte termijn meer.

Huidige badjassen modellen Basic-lijn

De basic-lijn van Relax Company bestaat uit een zachte collectie badjassen met sjaalkraag voor heren-, dames & kinderen. De pastelkleurige natuurtinten en het zachte hoogwaardige flanel fleece zullen bijdragen aan de relaxte momenten in het gezin. Fleece heeft de prettige eigenschap dat het uw lichaam heerlijk warm houdt en ultrazacht aanvoelt. Uw ochtenden en avonden zullen aangenamer zijn vanaf het moment dat u uw stijlvolle, comfortabele fleece badjas om u heen wentelt. Wist u dat het nemen van een moment van volledige rust zeer gezond is voor u?  Dit geldt voor lichaam & geest. U wordt creatiever, gelukkiger en meer ontspannen. Dat doet u natuurlijk in een badjas van Relax Company, een merk wat geïnspireerd is op een Mindfull filosofie & de natuur. Dat is voelbaar en merkbaar als u onze basic Relax Company badjassen draagt.

  • Kinderbadjassen in hoogwaardig fleece met sjaalkraag
  • Herenbadjassen in hoogwaardig fleece met sjaalkraag
  • Damesbadjassen in hoogwaardig fleece met sjaalkraag

De basic-lijn onderscheidt in de online badjassenmarkt door de unieke kleurstelling en het ultrazachte draagcomfort tegen een zeer betaalbare prijs. Gemaakt voor mensen die bewust willen genieten en ontspannen.

Wat komt er nog meer?

Om u een tipje van de sluier te geven. Het eerst volgende project van Relax Company zijn velours katoenen badjassen voor kinderen-, heren & dames. Uiteraard in kleuren wat bijdraagt aan u zen momenten én weer geïnspireerd op kleuren uit de natuur.  Naast onze warme fleece badjassen collectie van de basic-lijn vinden wij het belangrijk om ook een katoenen badjassenlijn te lanceren. Deze zullen in tegenstelling tot onze fleece badjassen voorzien zijn van ruime capuchon. Katoen is er in meerdere soorten, neem nu het bekende badstof katoen of wafelkatoen. Velours is kortgeschoren badstof katoen wat een badjas allure geeft. Bij Relax Company willen we onze klanten in stijl & allure laten relaxen. Daarom hebben wij voor prachtige velourse materialen gekozen. Katoenen badjassen zijn ideaal voor thuis en  met name voor naar de sauna. De nieuwe badjassenlijn van Relax Company wordt de spa-lijn van ons hippe badjassenlabel.

Houd deze pagina in de gaten, want we houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de ‘Relax Company’. Onze missie is om onze klanten continue te verrassen!

    Ervaar de zachtheid zelf van Relax Company badjassen.

Bekijk hier onze online verkooppunten!

Houd ons dus in de gaten!

Deel deze pagina: