Home » Relax Company grote maten badjassen

Relax Company grote maten badjassen

Binnen alle collecties van Relax Company shopt u naast onze kinder-, heren- & damesbadjassen ook grote maten badjassen van Relax Company. Het label zag dit als gat in de markt. Grote maten badjassen van katoen zijn online aardig vertegenwoordigd. Echter waren grote maten badjassen van fleece minder rijkelijk online te bestellen. Daar sprong Relax Company op in met een ultiem zachte plus size badjassen collectie voor hem & haar!

Grote maten fleecebadjassen in de maten 3XL/4XL & 5XL/6XL

Relax Company badjassen zijn in algemene zin gericht op ontspanning. Dat is bijvoorbeeld al zichtbaar in het logo van het trendy modelabel. Een bourgondische, stevige boedha vult de cirkel van het logo. De dikbuikige mascotte van boedhisme wordt in het logo omringd door peilers die de essentie van ontspanning weergeven. Chill, lounge & relax is de boodschap die het merk wil overbrengen aan de klanten. Hoe fijn is het om na een lange dag heerlijk te ontspannen in een comfy badjas van zacht fleecemateriaal? Ook als u een maatje meer hebt. Op dit moment zijn de plus size fleecebadjassen leverbaar in twee maatvoeringen: 3XL/4XL & 5XL/6XL.

grote-maten-badjasgrote-maten-badjasgrote-maten-badjas-fleece

Maten Relax Company grote maten badjassen unisex

Een badjas is eigenlijk het meest ontspannen kledingstuk uit uw garderobe. U draagt een badjas na een uitgebreide douchesessie, op een chilldag of in de avond. Buiten het feit dat u met een Relax Company badjas een modieus kledingstuk aanschaft, is de pasvorm ook essentieel. Om er zeker van te zijn dat uw nieuwe badjas dé perfecte badjas is kunt u hieronder de maattabel terugvinden!

3XL/4XL
Lengte 127cm
Schouderbreedte 18.5
Mouwelengte 69.5

L/XL
Lengte 130cm
Schouderbreedte 20cm
Mouwlengte 71cm

Waar koop ik online een Relax Company grote maten badjas?

Als u heeft besloten dat u onze comfortabele Relax Company grote maten badjassen wilt bestellen zetten we hieronder de grootste online badjassen winkels voor u op een rij. Als u op de link klinkt is de grote maten badjas van uw dromen in een paar klikken besteld!

Relax Company: relax, chill & lounge!

Deel deze pagina: