Home » Visie

* Brandbuilding *

Het inspirerende label Relax Company is opgericht vanuit een filosofie om op grote schaal voor meer ontspannen momenten te zorgen. Wegens de hedendaagse hectiek wordt dit nogal eens vergeten. Dat is de reden dat wij meer willen bereiken dan enkel het online verkopen van standaard badjassen.  Onze brandbuilding heeft als fundament meerdere facetten. Allereerst de hoogwaardige materialen waar we mee werken. Neem nu onze basic-lijn; knuffelzachte badjassen van hoogwaardig flanel fleece en waar bij u de zachtheid ervaart van een warme deken. Dat is de ervaring als het gaat om het fijne draagcomfort. Als oprichters van dit relaxte badjassen label hebben wij uiteraard grondig onderzoek gedaan naar wat ontbrak in de online badjassenmarkt welke al breed vertegenwoordigd is. Naast de huidige online badjasmerken in vrolijke of rustige kleuren en verschillende dessins ontbraken pastelkleurige badjassen in kleuren uit de natuur. Alle badjassen van Relax company kenmerken zich door de tinten die u terugziet in de natuur. Kleurstellingen van klei, aarde, bos en lucht bijvoorbeeld.

Wij willen met onze badjassen collecties een verhaal vertellen en u meenemen in een nieuwe wereld. Een wereld waar aandacht voor het nu – dit moment – is . We zijn ons er van bewust dat we in de Westerse wereld leven en voor de meeste mensen pure ontspanning nog vreemd is. Daarom kunt u op onze website – en ook op de online webwinkels waar onze prachtige badjassen te bestellen zijn – leuke blogs, tips & interessante weetjes vinden welke bijdragen aan een meer ontspannen leven. Een gelukkig & gezond leven is vrijwel de wens van ieder individu. En of u nu een dagje naar de sauna gaat, heerlijk gaat mediteren of een warm bad neemt… Hét ideale kledingstuk is een badjas. Met de focus op relaxen in stijl – omhuld in kleuren uit de natuur – hebben wij ons badjassenlabel met succes gelanceerd. Een weloverwogen, strategische zet van ons is de prijsstelling. Laagdrempelig relaxen in stijl: dat doet u in een badjas van Relax Company.

* De slogan *

Relaxen in stijl is de slogan van het merk ‘Relax Company’. Stijl is feitelijk een relatief begrip, maar mochten we de term willen vangen is één aspect unaniem stijlvol: hoogwaardige materialen. En daar werken wij uitsluitend mee. Onze kleuren zijn geïnspireerd op kleuren uit de natuur en dat zijn er nogal wat. De mix van de nieuwste fashion trends, de puurheid uit de natuur & ons gevoel voor trends zorgt dat wij vernieuwend in zijn. En ja, relaxen in stijl is een slogan waar we voor staan: nu en in de toekomst!

* Het Relax Company logo *

Wij hebben er voor gekozen om visueel – middels ons logo – onze missie uit te dragen. Om deze reden hebben wij gekozen om een Boedha weer te geven en met kort speerpunten als chill, lounge & relax te tonen. Misschien een mooie mantra als u in uw badjas heerlijke gaat mediteren!

* De belofte *

We laten onze zachte badjassen vervaardigen over de hele wereld. Denk dan aan landen als China, Turkije & Portugal. De kwaliteit is voor ons zeer belangrijk en we willen zo eerlijk mogelijk ondernemen. Zo worden de Relax Company badjassen verstuurd – door onze partners & online verkooppunten – in gerecyclede plastic verzendzakken.  En we kunnen u garanderen dat aan de productie van onze badjassen geen kinderarbeid te pas is gekomen. Als merk met grote ambities werken wij altijd aan verbeterslagen als het gaat om duurzaam ondernemen. Ontwikkelingen kunt u dan ook altijd volgen op onze website. Tevens beloven wij dat u de rust & zachtheid ervaart zodra u zich omhuld in de fraaie badjasmodellen van Relax Company. Dit geldt voor onze kinder, heren & dames badjassen!

 

 

 

Deel deze pagina: