Home » Ons verhaal

Hoe het begon…

Wij, Sas & Niels, zijn oprichters en eigenaren van meerdere online badjassenwinkels. Sinds 2008 hebben wij een flinke groei doorgemaakt in de wereld waar onze passie ligt: badjassen. Het is allemaal begonnen bij de ellendige zoektocht naar een hippe, leuke badjas voor Sas zelf. Deze was onvindbaar en na lang zoeken – doorzetter als zij is – heeft zij er betreffende avond één in Amerika besteld. Dit was een gaaf badjas model welke ook werd gedragen door Jennifer Aniston in de populaire serie ‘Friends’. Dit is een gat in de markt dacht zij. Op basis van een gedegen plan en de nodige kennis van online marketing zijn zij dit avontuur aangegaan. En dit met succes. Met gevoel voor trends, een zakelijk instinct en een grote passie lef en doorzettingsvermogen is sky the limit.

Marktleider in badjassen

Wij durven te zeggen dat wij online marktleider zijn in het online aanbod van badjassen. Met meerdere webwinkels verrassen wij dagelijks honderden mensen met onze veelzijdige & verrassende collectie. De inkopers selecteren zorgvuldig de allermooiste badjas modellen van topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Buiten de toonaangevende merken die wij inkopen hebben zelf een aantal badjassenlijn gelanceerd in 2009, genaamd Badrock.

Wij borduren ook badjassen

Met succes verkopen wij deze prachtige badjassen voor kinderen, dames & heren. Al vrij snel na de start wilde wij de grootste worden in het borduren van badjassen. Het personaliseren van artikelen heeft iets magisch. Wij bieden op deze wijze onze klanten de mogelijkheid om feitelijk zelf de badjas voor hun dierbaren te ontwerpen. We hebben inmiddels een eigen borduurderij inhouse zodat we snel kunnen leveren en de kwaliteit kunnen bewaken. De borduurderij wordt geleid door creatieve ontwerpers die ook meedenken met onze klanten. Wij geven onze klanten net dat extra stukje service, daarmee willen we ons onderscheiden.

Relaxen in stijl

U kunt in onze webwinkels werkelijk alle denkbare badjasmodellen kopen, maar toch blijven we verrassen. Dat doen we nu door de lancering van het label ‘Relax Company’! We wilden een merk op de markt brengen – geïnspireerd op puurheid, rust & de natuur – en dat middels onze branding vertalen naar de mooiste badjasmodellen in natuurlijke kleuren. De serene rust is in deze hectische wereld vaak ver te zoeken en als badjassenmerk willen bijdragen aan de ontspannen momenten van onze klanten. De lancering is begonnen bij een basic-lijn: betaalbare luxe badjassen om heerlijk in tot rust te komen.

Groetjes,

SAS & Niels

Deel deze pagina: