Home » Relax Company kinderbadjassen

Relax Company kinderbadjassen

Relax Company kunnen worden omschreven als effen, trendy kinderbadjassen van knuffelzacht fleecemateriaal. We kunnen ons voorstellen dat je het bij het zien van de zachte kinderbadjassen in lieve kleurtjes onder de indruk bent geraakt. Uw zoon of dochter kan eigenlijk niet zonder kinderbadjas. Als u uw kleine telg onder de douche heeft gedaan, als hij of zij nog even mag opblijven of na het opstaan is een badjas onmisbaar. Als u het lijfje van uw kind wikkelt in de zachtheid van een Relax Company  fleecebadjas is dat een groot gevoel van welbehagen. En dat is toch wat iedere ouder zijn of haar kinderen gunt? Lees hieronder alles over onze kinderbadjassen van zijdezacht flanel fleece. Heerlijk tegen het tere lijfje van uw kind!

 

Relax Company kinderbadjassen in zachte kleuren

Relax Company heeft een duidelijke missie en zij bevorderen dan ook het tijdig nemen van rust. Dat geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Even een momentje voor uzelf, even niets en relaxen is goed voor lijf en lede. Daar kunt u volgens het eigentijdse badjassenlabel niet vroeg genoeg mee beginnen. En daar hoort natuurlijk comfy kleding bij. De effen kinderbadjassen van Relax Company zijn ultiem zacht en tevens heerlijk om in te spelen. Wist u dat de hoogwaardige fleecestof eigenlijk direct warmte biedt na het aantrekken? En dat tegen een zeer betaalbare prijs. Naast de rustige effen kleurtjes marine, olijfgroen, marine, wit & lichtblauw hebben we nu ook zwarte kinderbadjassen.

Modieuze fleecebadjassen voor kinderen kopen?

Er is een breed scala aan badjassen dat er online wordt aangeboden. Van schreeuwerige animaties tot kleurrijke badjassen met dieren of gekke print. Dat zult u binnen deze kinderbadjassen collectie niet snel terugvinden. Kinderen ontwikkelen al snel in eigen smaak en het is ook goed om dit als ouder te stimuleren. Relax Company kiest graag voor rustige, effen & trendy kleuren. Ouders die zich overdag graag hullen in trendy fashion zullen snel kiezen voor een kinderbadjas van ‘Relax Company’. Wij zeggen: doen!

Maten Relax Company kinderbadjassen

Een badjas is eigenlijk het meest ontspannen kledingstuk uit de garderobe van uw zoon of dochter. Uw kindje draagt een badjas na een douche, tijdens het ravotten of bij papa & mama op de bank na het eten. Buiten het feit dat u met een Relax Company kinderbadjas een modieus kledingstuk aanschaft voor uw telg, is de pasvorm ook essentieel. Om er zeker van te zijn dat de nieuwe kinderbadjas voor uw zoon of dochter de goede pasvorm heeft, hieronder nog even de exacte afmetingen!

110-116 (S)
Lengte 75cm
Schouderbreedte 10cm
Mouwelengte 45 cm

122/128 (M)relax-company-badjas
Lengte 85cm
Schouderbreedte 10cm
Mouwlengte 48cm

134-140 (L)
Lengte 95cm
Schouderbreedte 11cm
Mouwlengte 52cm

152/158 (XL)
Lengte 105cm
Schouderbreedte 11cm
Mouwlengte 56cm

164-174 (XXL)
Lengte 110cm
Schouderbreedte 54cm
Mouwlengte 58cm

Waar koop ik online een Relax Company kinderbadjas?

Als u heeft besloten dat u onze Relax Company kinderbadjassen online wilt kopen zetten we hieronder de grootste online webwinkels voor u op een rij. Als u op de link klinkt is de badjas van uw dromen in een paar klikken besteld!

Relax Company: relax, chill & lounge!

Deel deze pagina: